Tactic

Tactic-gruppen är en internationell, expansiv och framgångsrik grupp av företag. Det är ett av de starkaste och medst produktiva spelföretagen i Europa. I drygt 40 år har de finska spelföretaget Tactic försett konsumenter med uppfinningsrika produkter av högsta kvalitet som i många fall gjort stort genomslag hos allmänheten. Deras huvudmål är att tillverka underhållande spel som ger tillfällen med glädje till spelarna.

Deras mål är att bli världsledande i sällskapsspel genom tillhandahålla spel, pussel och spelkort för alla åldrar med högsta kvalitet. De vill leverera aktuella och spännande nya spel samtidigt som de erbjuder välkända och klassiska spel. Spelen ska också ha den räta balansen mellan tur, skicklighet och strategi tillsammans med det bästa möjliga underhållningsvärde för spelare i alla åldrar. De jobbar också hård med att få fram bra spel där det finns en balans mellan priset på spelet och dess kvalitet. Det här är något vi tycker är väldigt bra då spel i regel kostar ganska mycket och betalar man flera hundralappar för ett spel så ska det vara genomtänkt och välgjort. Vilket tyvärr inte alltid är fallet. De vill också att deras spel ska skapa en känsla av att man vill spela deras spel om och om igen. Vilket, om de lyckas med, är ett bevis på att spelet håller hög kvalitet.

Som exempel på vilka spel Tactic producerar och säljer så har vi Yatzy, Backgammon, Domino och Schack. Mer om klassiska brädspel hittar ni i menyn här på sidan.