Lekringen

Lekringen – Leksakshandlare i Samverkan hjälper leksaksbutiker med varor och kampanjer. Lekringen sätter butiken i centrum och försöker att hjälpa butiksägare så gott de kan. Att ha en egen butik är ite alltid lätt. Det är ett krävande, men också ett roligt och spännande arbete med stor omväxling då man i många fall är både försäljare och ekonomiansvarig och personalinspiratör.

Lekringen kan ge butiksägare ordentlig med stöd och råd då lekringen har stor erfarenhet efter att ha haft butik i 40 år. De har skrivit avtal med ungefär 15 leverantörer som kan ge dig butiksbonus och man erhåller alltid ett bättre pris på varorna i deras gemensamma marknadsföring. De anordnar också en stor träff för leksaksaffärer två gånger per år där handlarna får möjlighet att mötas och ge varandra tips och erfarenheter. Lekringen har avtal med några av de största och mest populära leverantörerna som Brio och Lego.

Att hitta bra leksaker är inte alltid lätt som köpare och att veta vilka leksaker kunderna är ute efter för stunden är inte alltid lätt för säljare. Att, som Lekringen, hjälpa butiker med sortiment till ett bra pris men också detaljer i butiken kan gynna alla parter bra. Som köpare kan man känna sig trygg med att butiker anslutna till Lekringen har ett bra sortiment som erbjuder de leksaker som barnen helst vill ha.

Att de erbjuder rabatter på vissa varor är också positivt då det förhoppningsvis leder till att butikerna kan erbjuda rabatter och billigare varor vilket gynnar oss som kunder.